• Telefon: +031.405.37.20
  • Program L-V:10:00-18:00

Când te-ai decis că vrei să faci parte din echipa furnizorilor de roz și bucurie care colaborează cu noi, trimite-ne un email la needpink@pinkobsession.eu

După ce ne-ai trimis e-mail-ul, urmează ca noi să evaluăm potențialul produselor tale de a fi iubite de doamnele din comunitatea Pink Obsession și ulterior vândute. În măsura în care echipa noastră de connaisseuri convine că produsele tale pot fi parte din marketplace-ul nostru, îți trimitem un draft de contract, negociem termenii, semnăm contractul.

Înainte să ne scrii, asigură-te că:

Produsele sunt roz.

Orice nuanță de roz. Oricât de roz. Aici suntem convinți că există un roz potrivit pentru fiecare undeva în spectrul dintre beige și fuchsia.

Produsele sunt de calitate.

Echipa noastră verifică oricum înainte de semnare calitatea tuturor produselor, așa că e mai bine dacă ne trimiți de la început produse în care ai și tu încredere.

Produsele au prețuri definite.

Nu uita că Pink Obsession percepe un comision la fiecare vânzare a produselor tale. Pentru produsele de fashion & beauty, comisionul perceput este de 30%.

Colaborare cu Pink Obsession în 6 pași ușori

 

Ca să-ți faci o idee despre cât de simplu e să lucrezi cu noi, citește mai jos.

Ne propui produsele și prețurile

Tu propui către Pink Obsession produsele pe care dorești să le comercializezi, inclusiv prețul acestora cu toate taxele incluse (inclusiv taxa de livrare până la sediul nostru).

Facturezi la 10 zile de la vânzare.

 Te anunțăm de vânzarea produselor în vederea facturării acestora după minim 10 zile lucrătoare de la livrarea comenzii către clientul final, termen legal în care clientul final își poate exercita dreptul de a returna un produs.

Livrezi produsele către noi.

Când cineva plasează o comandă pentru produsul tău, tu livrezi produsul către noi. Fiecare livrare către Pink Obsession va fi asigurată de tine și va fi însoțită de aviz de însoțire a mărfii. Noi verificăm produsele înainte să le trimitem clienților.

Nu depozita stocuri la noi.

Nu lucrăm cu stocuri de produse. De fiecare dată când cineva comandă produsul tău, ți-l cerem și îl așteptăm la verificare și ambalare înainte de livrare. Dacă vei hotărî să trimiți produsele la noi în vederea stocării, vei răspunde pentru deteriorarea eventuală a produselor aflate pe stoc. Stocarea se realizează în limita spațiului disponibil.

Noi vindem și promovăm produsele tale.

Pink Obsession realizează activitățile de promovare și vânzare a produselor selectate în cadrul magazinului online pe site-ul PinkObsession.eu

Primești banii în 10 zile de la facturare.

Plata către tine se face în termen de 10 zile din momentul facturării.

Servicii pentru furnizori

La Pink Obsession selectăm toate produsele cu foarte mare atenție, pentru că știm că aceste piese urmează să fie iubite de doamnele din comunitatea noastră și așezate la loc de cinste, dar la îndemână ca să fie folosite des.

Ne luăm foarte în serios rolul de terț în relația dintre tine și clienții tăi. De aceea, fiecare produs este verificat în sediul nostru și ambalat cu grijă de noi înainte să fie livrat noului proprietar.

Pentru tine, furnizorul de roz și bucurie, ne asigurăm că există mereu:

CE ZICI? LUCRĂM ÎMREPUNĂ?

Lucrăm cu branduri românești și internaționale și pentru fiecare dintre ele suntem un partener stabil și de încredere. Fii parte din echipa noastră!

Scrie-ne la needpink@pinkobsession.eu